top of page

Informació

La nostra història.

Societat mercantil creada l'any 1970, amb el propòsit d'integrar-se al naixent mercat immobiliari del Principat d'Andorra.

 Inicia la seva tasca i s'especialitza en l'Administració de Finques i Patrimonis, tant en la seva branca d'administració vertical (Immobles i apartaments en arrendament), com d'administració horitzontal (Comunitats de Propietaris).

Amplia el seu camp d'acció a la compra-venda de tot tipus de béns immobles, oferint a la seva clientela el corresponent consell econòmic i assistència jurídica en matèria d'inversions a Andorra.

Realitza operacions de promoció immobiliària amb capital propi i de clients, obrint comptes en participació sota la cobertura de la pròpia societat.

Fou membre fundador de l'AGRUPACIO DE GESTORS IMMOBILIARIS D'ANDORRA (A.G.I.A.), l'any 1985, col·laborant sempre per la millora i defensa del ram immobiliari del païs.

Tres anys després, al 1988, per mitjà del seu Cos Directiu, s'afilia a la FEDERACIO INTERNACIONAL DE LES PROFESSIONS IMMOBILIARIES (F.I.A.B.C.I.)., creant la Delegació de FIABCI-Andorra. Aquests directius, al dia d'avui, treballen i ostenten càrrecs importants en diferents comissions de treball, nacionals i internacionals.

També per mitjà dels seus directius, és membre fundador del nou COL.LEGI PROFESSIONAL D'AGENTS I GESTORS IMMOBILIARIS D'ANDORRA, creat durant el mes de Juliol del 2001, després de promulgar-se la Llei del 15 de desembre del 2000, que regulava tot el sector immobiliari del Principat.

Avui, amb més de 54 anys d'experiència, G.I.S.A. continua a disposició de tots els seus clients i segueix oferint els seus serveis.

bottom of page