Política de Privacitat

 

Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que vostè introdueix en el nostre lloc web o ens proporcionin d’una altra manera. A més, recollim l'adreça Internet Protocol (IP) utilitzat per connectar el seu ordinador a Internet, registre, adreça de correu electrònic, contrasenya, informació històrica d’ordinador de connexió o compra. Podem utilitzar eines de programari per mesurar i recollir informació de sessió, incloent-hi el temps de resposta de la pàgina, la longitud de visites a certes pàgines, pàgina d’interacció i informació i mètodes de navegar fora de la pàgina. També recollim informació personalment identificable (incloent-hi nom, correu electrònic, contrasenya, comunicacions); detalls de pagaments

(incloent-hi informació de targeta de crèdit, si fos el cas), comentaris, suggeriments, comentaris de productes, recomanacions i perfil personal.

Quan realitzeu una transacció al nostre lloc web, com a part del procés, podem recollir informació personal que vostè ens proporciona, com el seu nom, adreça i adreça de correu electrònic. Les seves dades personals s'utilitzarà només pels motius específics esmentats.

Recopilem aquesta informació personal i no personal amb les finalitats següents:

 1. Per a  proporcionar i operar els serveis;

 2. Per a proporcionar als nostres usuaris assistència continuada al client i suport tècnic;

 3. Per a contactar als nostres visitants i usuaris amb anuncis personalitzats i generals relacionades amb el servei i missatges promocionals;

 4. Per crear agregats dades estadístiques i altre no personal agregar informació i / o deduir, que nosaltres o els nostres socis de negocis poden utilitzar per facilitar i millorar els nostres serveis;

 5.   L’acompliment amb les lleis i reglaments.   La nostra empresa es troba en la plataforma Wix.com. WiX.com ofereix la plataforma online que ens permet vendre els nostres productes i serveis. Podem emmagatzemar les seves dades mitjançant l'emmagatzematge de dades Wix.com, bases de dades i aplicacions generals de Wix.com. emmagatzema les seves dades en servidors segurs protegits per un tallafoc.

Podem posar-nos en contacte per notificar-vos sobre el vostre compte, per resoldre problemes amb el vostre compte, resoldre una disputa, recollir quotes o diners deguts, per a l'enquesta d'opinions a través d'enquestes o qüestionaris, enviar actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan sigui necessari per fer complir amb la nostre acord d'usuari en contacte amb vosté,i amb  les lleis nacionals i amb qualsevol acord que poguem tenir amb vostè.

Per això, ens podem comunicar amb vostè per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Si no desitja que processem les seves dades, contacteu amb nosaltres a [gisaandorra@andorra.ad] o envia'ns un correu a: [Carrer Prat Primer, 4 2 º AD500 Andorra Principat d'Andorra vella]. Ens reservem el dret a modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, cal revisar-lo freqüentment. Els canvis i aclariments es faran efectius immediatament, després de la seva publicació a la web.

Si fem canvis substancials en aquesta política, se li notificarà que ha estat actualitzat, així que sapiga, quina informació recollim, com la utilitzem i sota quines circumstàncies, si escau, utilitzar i / o informar com es processen   les seves dades.

Si voleu: accedir, corregir o eliminar qualsevol informació personal que tenim sobre vostè, us convidem a contactar amb nosaltres: [gisaandorra@andorra.ad] o enviar-nos un correu electrònic a: [Carrer Prat Primer, 4 2 º AD500 Andorra Principat d'Andorra vella].

Política de privacidad

Recibimos, recopilamos y almacenamos cualquier información que ingrese en nuestro sitio web o nos proporcionas de otra manera. Además, recogemos la dirección de protocolo de Internet (IP) utilizada para conectar tu computadora a Internet; iniciar sesión; dirección de correo electrónico; contraseña; información de la computadora y la conexión y el historial de compras. Podemos usar herramientas de software para medir y recopilar información de la sesión, incluidos los tiempos de respuesta de la página, la duración de las visitas a determinadas páginas, la información de interacción de la página y los métodos utilizados para navegar fuera de la página. También recopilamos información de identificación personal (incluyendo nombre, correo electrónico, contraseña, comunicaciones); detalles de pago (incluida la información de la tarjeta de crédito), comentarios, sugerencias , reseñas de productos, recomendaciones y perfil personal.

Cuando realizas una transacción en nuestra página web, como parte del proceso, recopilamos información personal que nos proporciona, como tu nombre, dirección y dirección de correo electrónico. Tu información personal será utilizada solo por los motivos específicos indicados anteriormente.

Recopilamos dicha información personal y no personal para los siguientes propósitos: 
 

 1. Para proporcionar y operar los Servicios; 

 2. Para proporcionar a nuestros Usuarios asistencia continua al cliente y soporte técnico; 

 3. Para poder contactar a nuestros visitantes y usuarios con avisos generales y personalizados relacionados con el servicio y mensajes promocionales; 

 4. Para crear datos estadísticos agregados y otra información no personal agregada y / o deducida, que nosotros o nuestros socios comerciales podamos utilizar para proporcionar y mejorar nuestros servicios respectivos; 

 5. Para cumplir con las leyes y regulaciones aplicables.  

 6. Nuestra empresa está alojada en la plataforma Wix.com. Wix.com nos proporciona la plataforma en línea que nos permite venderte nuestros productos y servicios. Tus datos pueden almacenarse a través del almacenamiento de datos de Wix.com, las bases de datos y las aplicaciones generales de Wix.com. almacenan tus datos en servidores seguros detrás de un firewall.

Podemos comunicarnos contigo para notificarte sobre tu cuenta, para solucionar problemas con tu cuenta, resolver una disputa, cobrar tarifas o dinero adeudado, para sondear tus opiniones a través de encuestas o cuestionarios, para enviar actualizaciones sobre nuestra empresa, o cuando sea necesario para contactarte para hacer cumplir nuestro Acuerdo de usuario, las leyes nacionales aplicables y cualquier acuerdo que podamos tener contigo. A estos efectos, podemos comunicarnos contigo por correo electrónico, teléfono, mensajes de texto y correo postal.

Si no deseas que procesemos tus datos, contáctenos a [gisaandorra@andorra.ad] o envíenos un correo a: [Carrer Prat Primer,4 2on AD500 Andorra la vella Principat d'Andorra].

Nos reservamos el derecho de modificar esta política de privacidad en cualquier momento, por lo tanto, revísela con frecuencia. Los cambios y aclaraciones tendrán efecto inmediatamente después de su publicación en la página web. Si realizamos cambios sustanciales a esta política, te notificaremos que se ha actualizado, para que sepa qué información recopilamos, cómo la usamos y en qué circunstancias, si corresponde, usamos y / o divulgamos eso.

Si deseas: acceder, corregir,  o eliminar cualquier información personal que tengamos sobre ti, estás invitado a contactarnos :

[gisaandorra@andorra.ad] o envíenos un correo a: [Carrer Prat Primer,4 2on AD500 Andorra la vella Principat d'Andorra].